Nike skor av hög kvalitet

Nike skor av hög kvalitet

Nike är förmodligen ett av världens mest framgångsrika skoföretag. De grundades så tidigt som 1964 och gjorde sig snabbt kända tack vare sin höga kvalitet och sina många sköna sportskor. Från början hette inte varumärket Nike utan Blue Ribbon Sports. Det var först efter 1971 man tog det idag välkända namnet. Under de många år som Nike varit aktiva har de gett ut flertalet kända skomodeller, bland annat Mercurial Vapor som blev företagets mest kända fotbollssko, Nike Air Max, en populär sneakermodell samt Nike Air Jordan. Företaget har tillverkat många populära sportskor, både inom fotboll och tennis. Stora stjärnor som Zlatan Ibrahimovic, Christiano Ronaldo och Franck Ribery är några som använt Mercurial Vapor.

Skor som drar blickarna till sig

Nike skor är populära av människor i alla åldrar och både av tjejer och killar. Eftersom det finns ett så stort urval av modeller går det enkelt att hitta ett par skor för alla tillfällen. Under senare år har stora chunky sneakers blivit omåttligt populärt och matchas gärna med såväl croppade jeans som till klänning, kostymbyxor och shorts. Färgstarka skor är minst lika populära som enfärgade modeller som i klassiskt vitt. För idrottaren som sätter höga krav på sina kläder och skor är Nike ett givet varumärke. Det går att hitta sköna löparskor med optimal stötdämpning, bra stöd för fotvalvet och med extra bredd för den som behöver det.


Lojalitet i långa loppet

När man hittat en Nike-sko man trivs i blir det lätt så att man fortsätter att köpa samma skomodell år efter år. Något som är möjligt då företaget håller kvar sina omtyckta modeller samtidigt som de släpper och lanserar nya varianter varje år. Nike är även ett populärt varumärke för barn, både när det kommer till kända sneakermodeller och till sportskor. 

Just do it
Nike har lyckats bygga en slogan som är en väletablerad association till deras varumärke. Sloganen lyder ”Just dot it” och uppmuntrar Nike-användare att ta tag i planer, särskilt träningen, och helt enkelt bara gör det. En slogan som har tagit världen med storm och medför motivation till den som bär skor eller kläder från Nike.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *